• Μετάφραση

  Μετάφραση εγγράφων

  Το γραφείο μας αναλαμβάνει τη μετάφραση των εγγράφων σας από και προς την ελληνική γλώσσα, καθώς και μεταφράσεις σε [...] περισσότερα...

 • Επιμέλεια κειμένων

  Επιμέλεια κειμένων

  Πέρα από την αμιγώς μεταφραστική επιμέλεια, η οποία σχετίζεται και με την τεκμηρίωση του μεταφρασμένου κειμένου, παρέχουμε υπηρεσίες επιμέλειας [...] περισσότερα...

 • Επικυρωμένες μεταφράσεις

  Επικυρωμένες μεταφράσεις

  Μέσω ενός δικτύου συνεργαζόμενων δικηγόρων και συμβολαιογράφων, το γραφείο μας αναλαμβάνει την επικύρωση των εγγράφων σας, όταν είναι απαραίτητη [...] περισσότερα...

 • Υποτιτλισμός

  Υποτιτλισμός

  Μη διαθέσιμη υπηρεσία

  περισσότερα...
 • Διερμηνεία

  Διερμηνεία

  Μη διαθέσιμη υπηρεσία

  περισσότερα...
 • Δακτυλογράφηση

  Δακτυλογράφηση

  Το γραφείο μας αναλαμβάνει τη δακτυλογράφηση, παραγραφοποίηση και σελιδοποίηση του κειμένου σας που βρίσκεται σε έντυπη (χειρόγραφη ή [...] περισσότερα...

Δωρεάν κοστολόγηση μετάφρασης

Δημοσκόπηση

Σας αρέσει το νέο μας site;

Ναι - 95%
Όχι - 5%

 


Βρείτε μας...

Πληρωμές μέσω Paypal

Συχνές ερωτήσεις (F.A.Q.)

Ποια είναι η κύρια δραστηριότητα του Lingua Phr@sis ;

Το Lingua Phr@sis είναι κατά κύριο λόγο ένα μεταφραστικό γραφείο που αναλαμβάνει τη μετάφραση και την επιμέλεια κειμένων, λογισμικών και ιστοσελίδων. Οι μεταφράσεις μας πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους επαγγελματίες μεταφραστές / μεταφράστριες από και προς τη μητρική τους γλώσσα, και χωρίς τη χρήση αυτόματων μεταφραστικών μηχανών ή λογισμικών αυτόματης μετάφρασης.

 

Πώς υπολογίζεται το κόστος του προς μετάφραση κειμένου;

Η πολιτική που ακολουθούμε στην κοστολόγηση των μεταφράσεων βασίζεται στο σύνολο των λέξεων του πρωτότυπου κειμένου. Οι χρεώσεις μιας μετάφρασης διαφοροποιούνται ανάλογα με το μέγεθος του πρωτότυπου κειμένου (χρέωση βάσει του αριθμού λέξεων), με το κειμενικό είδος (π.χ. λογοτεχνική ή τεχνική μετάφραση, ιατρική ή νομική ορολογία κ.λπ.) και το γλωσσικό συνδυασμό που επιθυμείτε. Ενδεικτικά, η χρέωση μιας μετάφρασης από άλλη γλώσσα προς την ελληνική χρεώνεται λιγότερο από την αντίστροφη μετάφραση (από τα ελληνικά προς την ξένη γλώσσα). Επίσης, ένα ιατρικό /νομικό κείμενο κοστολογείται ακριβότερα από ένα αμιγώς τεχνικό κείμενο, που δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις ως προς την ορολογία.

 

Πώς μπορώ να κάνω καταμέτρηση λέξεων στο προς μετάφραση έγγραφό μου;

Αν το έγγραφό σας είναι έγγραφο του Word (format .doc/.docx), μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μενού «Kαταμέτρηση λέξεων» στο μενού Υποδομή «Εργαλεία». Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό μας εργαλείο καταμέτρησης λέξεων, που είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα μας. Αν, ωστόσο, το έγγραφό σας είναι σε διαφορετικό format (π.χ. σε .pdf, html) ή σε έντυπη μορφή, μπορείτε να μας το στείλετε απευθείας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) ή με φαξ, και θα σας ενημερώσουμε άμεσα σχετικά με τη χρέωση της μετάφρασης του εγγράφου σας.

 

Ποιες είναι οι συνήθεις χρεώσεις του μεταφραστικού σας γραφείου;

Ενδεικτικά, η κοστολόγηση των μεταφραστικών και γλωσσικών υπηρεσιών που παρέχουμε είναι η ακόλουθη (δε συμπεριλαμβάνεται το Φ.Π.Α.)

 • Ελάχιστη χρέωση μικρών κειμένων: 20 ευρώ (κείμενο με λιγότερες από 200 λέξεις)
 • Δακτυλογράφηση: 0,01 ευρώ / λέξη
 • Επιμέλεια φιλολογική & τυπογραφική, μαζί με την τεκμηρίωση του κειμένου: 0,03/λέξη
 • Μετάφραση από μια ξένη γλώσσα προς την ελληνική (ευθεία μετάφραση): η κοστολόγηση κυμαίνεται μεταξύ 0,04/λέξη και 0,08/λέξη
 • Μετάφραση από την ελληνική προς άλλη γλώσσα: από 0,06-0,10 ευρώ/λέξη (ανάλογα με το κειμενικό είδος) 
 • Διόρθωση και επιμέλεια μεταφρασμένου κειμένου (proofreading): ενιαία κοστολόγηση, 0,04 ευρώ/λέξη

Για την τελική κοστολόγηση του μεταφραστικού σας project, προστίθεται στο συνολικό ποσό Φ.Π.Α. 23%

 

Πώς μπορώ να έχω μια δωρεάν εκτίμηση του κόστους της μετάφρασής μου;

 • Για ένα έγγραφο σε φορμάτ Word, Excel ή Powerpoint, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την online φόρμα κοστολόγησης της ιστοσελίδα μας, που βρίσκεται εδώ.
 • Εναλλακτικά, στείλτε μας ένα e-mail στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. με το έγγραφό σας συνημμένο, σημειώνοντας το όνομά σας, τον αριθμό του τηλεφώνου σας και τη διεύθυνσή σας, καθώς και το γλωσσικό συνδυασμό που επιθυμείτε για τη μετάφραση του εγγράφου σας. Αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα να μας στείλετε το έγγραφό σας για δωρεάν κοστολόγηση, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας.

Σας εγγυόμαστε ότι ως προς τα έγγραφά σας, καθώς και ως προς τα προσωπικά σας στοιχεία θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.

 

Προθεσμία παράδοσης της μετάφρασής σας

Η προθεσμία παράδοσης εξαρτάται από το μέγεθος του προς μετάφραση κειμένου και συμφωνείται πάντα με τον πελάτη, μετά την ανάθεση της μεταφραστικής εργασίας στο γραφείο μας. Σε περιπτώσεις όπου υπάρχει επείγουσα ανάγκη μετάφρασης του εγγράφου σας (όπως, π.χ., μια ιατρική διάγνωση ή ένα συμβόλαιο που επείγει), μπορούμε να σας προτείνουμε μια πιο άμεση παράδοση σε συντομότερο χρόνο, μετά από συνεννόηση μαζί σας. Σε κάθε περίπτωση, το γραφείο μας και οι συνεργάτες μας σέβονται απόλυτα και τηρούν την ημερομηνία παράδοσης που έχει συμφωνηθεί με τους πελάτες μας.

 

Τρόποι πληρωμής

Το γραφείο μας δέχεται τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

 • Μέσω PayPal - Με πιστωτική κάρτα μέσω ασφαλούς server (Visa, American Express, MasterCard)
 • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (και μέσω web-banking)

 

Πώς μπορώ να σας στείλω το προς μετάφραση έγγραφό μου;

Αν το έγγραφό σας είναι σε ηλεκτρονική μορφή, μπορείτε να το ανεβάσετε στην ιστοσελίδα μας στο σημείο όπου γίνεται η κοστολόγησή του, ή να μας το αποστείλετε συνημμένο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , αφού πρώτα συμπληρώσετε και τη «Φόρμα Ανάθεσης» που θα σας στείλουμε. Αν το έγγραφό σας είναι σε έντυπη μορφή, μπορείτε να μας το στείλετε είτε με fax, είτε μέσω ταχυδρομείου, είτε και με κούριερ.

 

end faq

 

Συχνές ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις σε συνήθη ερωτήματα εδώ

Χάρτης πλοήγησης

Δείτε εποπτικά τη δομή του ιστοχώρου μας εδώ

Home